Вихованці табору відпочинку «Веселка», відвідали пожежно-рятувальну частину.

5 червня вихованці табору відпочинку «Веселка», відвідали пожежно-рятувальну частину ГУ ДСНС України Балаклійського району.

Діти мали змогу ознайомитись з сучасною пожежною технікою, з спорядженням пожежників та познайомитися зі справжніми рятувальниками, котрі у повсякденному житті є звичайними людьми, але коли настає мить між життям та смертю – завжди приходять на допомогу і стають справжніми героями. Вогнеборці показали малечі яким чином можна ліквідувати ту чи іншу надзвичайну ситуацію, пожежу, стихійне лихо, які для цього є технічні засоби та техніка. Найбільш малечі сподобалось спостерігати за роботою пожежного ствола, котрим рятувальники загасили умовну пожежу.

Працівники пожежної служби акцентували увагу дітей на дотриманні правил пожежної безпеки у власних домівках, дали чіткі інструкції як вести себе при виникненні пожежі.

Підсумком подібних заходів є розуміння дітей того, що Служба порятунку дуже важлива, бо є запорукою безпеки кожного. У ній працюють сміливі й мужні люди, котрі не шкодують життя заради порятунку інших. З іншого боку діти насправді переконалася у тому, що гратися з вогнем суворо заборонено, бо це не тільки додасть роботи рятувальникам, але й може забрати життя.

Кiлькiсть переглядiв: 68